Загалом непогано але трохи грубувато Оцей рядок я не зрозумів "Як молоко, але коньяк" -- причому молоко і коньяк, зокрема, до свастики? Ну і взагалі-то отут Ви дуже праві "Та згодний я, що грішні й ми", в тому плані що описувані системи не нав"язуються насправді від і до, люди в тій чи іншій мірі самі їх підтримують і приймають участь у формуванні. Злочини тоталітарних систем -- це відповідальність не тільки вузько обмежених їхніх верхівок, але й у великій мірі самого народу, часто і самих тих хто від них страждає. Бо людям властива одна дурна риса -- кожен скаже, що уряд поганий, лідер поганий і т.д., але ніхто не скаже що це він сам поганий бо таке обирав. Вибігли помаранчеві 3 роки тому -- "Кучма такий, Кучма сякий", а потім подивишся за кого вони голосували в 99-ому -- геть усі за Кучму. Отак-то.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")