Пухнаста зіронька прийшла до мене в сон, Торкала лагідно промінчиками вії, І снився мені замок, принц і срібний трон, І я принцесою ішла назустріч мрії...
А потім снився сад, де сотні світлячків У піжмурки, мов діти, гралися під листям... І снилися хмарки, озера і річки, І я кудись брела казковим дивним містом...
Та обірвався сон від лоскоту зірок, Які злетілися з усіх усюд до мене І ранок принесли... Вже й чути спів пташок, І світлячок повзе під листячко зелене...
Гарно, Катрусю!!! Якраз в моєму улюбленому стилі - позитив!!! Дякую тобі, за такі вірші і такі твої думки і мрії... В наш час не всі люди таке цінять. Рада за тебе.
Дякую, Оксанко! У наш час таке поезією не називається, і я це знаю. Але пишу, бо так хочеться. Набрид сум і філософія, набридли зло, образи і сльози. Хочеться казки. Будь-якої, найпростішої, але казки і світла... Хай навіть це прочитаєш тільки ти і піднімеш настрій собі, я вже буду дуже щаслива! Цьом! А чому не спиш?
Ага. Все зрозуміло.:-) я поки з телефону напишу, ще 5 коментарів з'явиться:-) Брела я кудись не знаю куди, екскурсію робила, напевно:-) там красиво:-) Хочеш зі мною наступного разу?:-):-):-) Софіє, а ти хрущам лампочки причепи, і будуть не гірше світлячків:-) Ага, Оксанко:) Тоді гарних снів:-) І кави на ніч не пий більше:-)
У мене вікно якесь зачароване! Хоч 5-й поверх, та і білочки у вікназагялядають, голуби і синички тут мають щось на зразок трибун для виступу перед іншими птахами... Метелики у скло б*ються (ще сніг лежав, коли почали), тепер хрущі... якось і кажанчик був..... Пішла лампочки купувати)))
Звичайно, можна!!! Таке питаєте!!! Із величезним задоволенням заберу Вас до себе в сон!!! А куд найбільше хочете: до принца, світлячків чи зіроньки пухнастої??? Скрізь рада буду Вас бачити, Ви ж знаєте!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")