Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Нд, 27.07.2025, 14:53
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Розділи новин
Новини та статті - культура [352]
Новини та статті: суспільство, політика [816]
Усе навколо нашого поетичного сайту [128]
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [216]
Вірую... [17]
Постаті [28]
Зі святом! [155]
Історія, етнографія [29]
Куточок читача, глядача і слухача [37]
Куточок споживача [115]
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ: Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Свій День народження ...
Всего ответов: 464
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Жовтень 2024  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "2024 » Жовтень » 30"

Поділіться новинами з користувачами!


Соус болоньезе — традиционная итальянская приправа, которую готовят на основе мясного фарша, например свиного или говяжьего, на медленном огне не менее 2 часов. Результат длительного томления ингредиентов — яркий, насыщенный вкус. Соус готовят с добавлением моркови, сельдерея и помидоров. Долгое тушение и молоко в составе придают готовому продукту кремовую консистенцию. Родиной приправы считается Болонья — провинция в Италии. Учитывая долгую историю продукта, существует множество вариантов приготовления с сохранением базовых компонентов — фарша, томата, молока — и длительного томления на огне. Если не готовы 2 часа провести на кухне, лучше купить соус болоньезе в готовом виде. В этом случае останется только сварить пасту и открыть банку. 


... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: virchi
Дата: 30.10.2024
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz