| Розділи новин |
|
Новини та статті - культура [354]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
|
|
Новини та статті: суспільство, політика [817]
Не пов'язане з л-рою та поезією
|
|
Усе навколо нашого поетичного сайту [128]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
|
|
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [219]
|
|
Вірую... [17]
На релігійну тематику
|
|
Постаті [28]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
|
|
Зі святом! [155]
Вітаємо зі святами
|
|
Історія, етнографія [29]
Статті на історичну тематику
|
|
Куточок читача, глядача і слухача [42]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
|
|
Куточок споживача [124]
Корисні поради, рекомендації
|
|
|
| « Жовтень 2024 » |
| Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | |
|
КАЛЕНДАР НОВИН |
На головну сторінку » "2024 » Жовтень » 30"
Поділіться новинами з користувачами!
Соус болоньезе — традиционная итальянская приправа, которую готовят на основе мясного фарша, например свиного или говяжьего, на медленном огне не менее 2 часов. Результат длительного томления ингредиентов — яркий, насыщенный вкус. Соус готовят с добавлением моркови, сельдерея и помидоров. Долгое тушение и молоко в составе придают готовому продукту кремовую консистенцию. Родиной приправы считается Болонья — провинция в Италии. Учитывая долгую историю продукта, существует множество вариантов приготовления с сохранением базовых компонентов — фарша, томата, молока — и длительного томления на огне. Если не готовы 2 часа провести на кухне, лучше купить соус болоньезе в готовом виде. В этом случае останется только сварить пасту и открыть банку.
...
Читати далі
| |
|
|
|
|
|
|