Почуття Кричи, кричи як тільки можеш, Слова твої у ніч пішли! Бери з собою все, що хочеш, Лиш страх з собою не бери! Біжи звідсіль ти швидко-швидко, Тікай – навколо ні душі! Та не забудь протерти личко, Бо сліз не видно лиш тобі. Навколо квіти, трави, грози, І віє вітер звідусіль. Вони вже бачили ті коси, Що були змочені у біль. І тільки як відчуєш волю, Кришталь зійде із вуст твоїх, Холодний жар паде росою Ти привітаєш сміхом їх Та крик придушиш сам собою, Зупинять ніжки швидкий біг.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")