О Богине Покохати тебе і забути навік, Щоб у грудях твоїх не боліло. Розливатись у морі зоряних сліз І вмирати, бо нам так хотілось. Бачить сонце у кожній краплині дощу, Говорити, лише говорити. Танцювати під крики вітрів у степу, Розчинятись у мить божевілля. І тікати за обрій на поклик бажань, Заглядати у очі Богині, Розквітати у перші веснянії дні, Оживати сніжинкою в зиму. І летіти на волю своїх почуттів, І зриватись вогнем феєрверка. Та тримати за руку під страхом розлук - Ти частина мене, о Богине.
|