Блиск… Легке мерехтіння тих далеких, забутих (а може й досі ніким не відкритих) планет. Вони десь далеко, в іншому, можливо, кращому світі, де все спокійно, а дзвінку тишу порушує лише подих того невідомого життя. А ти тут. Саме зараз, у цю мить сидиш на підвіконні у твоїй кімнаті, що ніби є дзеркалом смутку. І ти дивишся у ніч. Твій погляд такий же далекий, як і ті зорі, що так захопили твої думки. Він зовсім дитячий, наївний і невинний… Але сумний… Адже у будь-яку мить крик якогось п’яниці, що врешті виліз зі своєї барлоги-генделя, може повернути тебе назад до реальності, що така далека від тих зірок. Блиск… Мерехтіння срібла у печальних очах.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")