Як довго триває день, Спливає у небі ніч. Немає часу для прощань, Є час каяття і сліз. Віддати землі тепло, Залишити мрії у снах, Забути про те, що було Й втонути у краплях страждань. Так швидко зникає любов, Лишаючи в серці лиш слід. Ти знаєш, що він вже пішов І падаєш збита з ніг. Почувши той голос в пітьмі, Побачивши світло надій, Відкриєш бажання німі І знову заснеш у ночі. Та довго триває день І ночі нема вороття. Не спатимеш вічність ще ти - Вже більше любов не твоя.
|