Сподобався віршик. Особливо слова "Смалять недопалки зорі старі", класний опис зірок - порівняння з світлом недопалка. Єдине, що "падає" в око коли читаєш в 2 стовпчику 2 і 4 рядки мають різну к-ть складів 11 і 9. Різниця в 2 склади добре помітна.Але все одно класно написано!
А от щодо двох попередніх віршів "Пісня дощу" і "Перша місячна ніч", то вони не дуже сподобались...
Гарно, дуже гарно! Підтримую попередніх рецензентів, що тут ще добавити? Одне тільки... Якщо не вистачає двох складів, то може добавити "Плаче вода в річці несамовито". Та то вже ваша справа.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")