Я, Кобюк Юлія, народилась та живу в місті Києві, навчаюсь в Харчовому університеті. Зовсім не сподівано відкрила для себе уміння писати вірші. І дуже хочу поділитись з вами.
Поглянь у небо, там зірки Сьогодні наче вогняні І світять не стихають Мов дивляться вони Що лежимо ми у траві Ти не гляди на мене так Бо смуток ти в очах побачиш А подивись у небо ти У глибину його краси
А в мене в голові думки Ось ранок вже, світать почне А ми ще тут, не в силі, це сприйнять. О, як прекрасно чути знов Твій подих стомлений коханням
Десь там за полем, за селом Гуляє молодь до світанку Дівки розчесуючи коси Пісні співають у гайку І соловейко, теж співає Мов знає пісню ту!
Та я щасливіша за них! Я мов та птаха, що у небі Я мов та риба, що в воді Я мов та квітка, що у полі... Коханий поряд... Що ще треба Для радості душі?!
Як би була я тою Що уміє ворожить Взірвалаб світ любов*ю Щоб зостались ми на небі жить!!
Та що робить як ми батьки Як в нас з тобою діти Не киниш їх, не згубиш їх Для них ми радість і надія На все життя майбутнє їх
Отак і будем жить з тобою Кохаючись у сні Можливо десь зустрінемся Закриєм очі і почуєм Той шелест молодой трави Люблю тебе!! І не кори себе за те, що й ти Умієш полюбить!!!
Мовляв... Не буду більше! А що робить душі? Яка болить за нього.А я кажу6 "Боюсь" "Чого" - шепоче він "Плачу кохання" - сповістили очі То є любов - сильніша вітру То є думки - глибкіші моря То є слова - чистіші неба Люблю! І хай мене карають! За осоромленую душу. Та я така! Я справжня з ним! Як те дитя, із лона мати. Люблю! І знайте всі! Одна! Одна, я так його люблю!!!
За винятком -твій подих стомлений любовю - був також безсилий це сприйняти.І світ, Юлія, не чіпайте - дай,Боже, вам довго і щасливо на світі пожити без осоромленої душі. І любіть, коли любиться, Я сьогодні теж відчув закоханість, дивлячись на чарівну пані на фото.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")