Я був на бархані І бачив його короля, А він запитав мене: Де моя рідна земля? Коли я сказав: "Україна – Моя батьківщина”, – Задумався він, Ворушились навколо піщинки. Сказав, що не знає такої, Хоч всюди бував: В Австралії, Африці Жовті сліди залишав. Росію він знає, Китай, Азіатські пустелі, От тільки в країні моїй Не бували бархани веселі. Сказав, що прийде в Україну, Як вітер його занесе, Та знаю, не зможе. В нас інший король – Чорнозем.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")