Щезло все і у темряві Я чекаю на сни нові, Бо старі зникли безвісти, А новим вже не розцвісти. Спалах був, не зігрів теплом. Йде життя за холодним склом. Я не з ним, я відстав на крок. Чи попереду я на крок? В спалахах-спогадах Темнота наді мною – дах. Голосів навкруги луна, Та свідомість – міцна стіна. Я за нею один стою І нікого не впізнаю. Руку хтось тримає завжди Та говорить тихо: Зажди, Відганяючи темну тінь Від холодних незламних стін.
|