Пихато розгортаючи гламуристий журнал, Виблискуючи супер-манікюром, Шукаєш Брітні Спірс і черговий її скандал, Прискіпливо оцінюєш фігури. Твоя енциклопедія навчить тебе життю: У ній помади, одяг і машини. Ти звикла їсти суші і забула про кутю, Що їла у селі в своїй родині.
Ти першою із подруг прочитала до кінця "Алхіміка” і трошки Муракамі. Ти знаєш: цього вистачить, щоб стати до вінця, І в подорож весільну на Багами. У повному спорядженні заходиш в модний клуб. Оцінюючи розміри кишені, Помітиш, підберешся, будеш їсти в нього з рук, Подобається їм таке страшенно. Твій силікон оплачено, відроблено кредит, І кількість брендів на тобі вражає. А серце рівно б’ється і ні краплі не болить, Як косиш діамантові врожаї.
Цікаво, але якщо б це написала жінка. Але коли це пише чоловік, то схоже, наче він принижує жінку ( навіть та, що любить суші може бути чудовою берегинею).
Я просто констатую схожі факти із сучасного життя. Елітна проституція процвітає в гламурних клубах буйно і невпинно. Суші, автомобілі і брильянти мені теж подобаються, але я не спатиму заради цього з жінками.
Тоді перепрошую - не зрозуміл, що йдеться про повій. Думала: просто по жінок, які не є глибокими по своїй суті, але люлять красиве життя...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")