Ціна любові і справді буває дуже велика... але воно того варте Розмір вірша витриманий добре, а от наголоси перевірте ще раз. Дивіться перший стовпчик, перший рядок - Ось такА цінА любОві - наголоси через раз починаючи з першої голосної, Другий рядок - Як хИлий лИст взялА і впАла - тут вже наголос починається з другої голосної (наголошені я позначив великими буквами... і так має бути до кінця вірша... Але читаємо третій рядок - Хто знАє в якІй основі... бачте тут перший збій - наголос починається з другої голосної, а має починатися з першої, як у першому рядку, крім того важко читається знАє в якІй - тут повторюються два ненаголошені склади, а так у цьому Вашому вірші не повинно бути...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")