ЩОСЬ КРАЩЕ НІЖ ЦВІТІНЬ
ЩОСЬ КРАЩЕ ЗА ЦВІТІНЬ.
Цвіте бузок і подих свій пахтить пахущий,
Хай буде він для радості людини,
Дозрілий аромат якщо вдихнеш цілющий,
І щезне страх що винен без причини.
Забуяє у крові і пристрасть і любов,
До рідної землі й пориви щирі,
Здорове тіло, і дух у розквіті здоров
І душа для всіх заквітує в мирі.
Стоїть погожий день, для квіту він удалий,
Згори узявши щось краще за цвітінь,
Хай буде він під сонцем світлий і зухвалий,
Для своїх святих найвищих перемін.
Додав: Davudenko (12.05.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1384 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА