Зичу Вам, пане Іване, оптмізму. Звісно, всілякого не достойного у світі й у нас самих чимало, але ж є й хороше... До речі, гарно було б, якби такий вірш закінчити якимось закликом до вдоконалення, якимсь акцентом на надії, вірі в те, що все врешті-решт буде краще. Але це я так, між іншим. А ще варто б Вам попрацювати над формою: у першому катрені заримовано останні склади (чоловічі рими), у другому чомусь у Вас чергуються співзвуччя передостанніх та останніх (жіночі й чоловічі р.), у третьому заримовано самі лише передостанні (жіночі р.); ритміка кульгає (самі собі почитайте, зрозумієте)... Усе буде добре.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")