В НІЧ КУПАЛА
В НІЧ КУПАЛА
Біля річки - омріяна дівчина,
У чарівній тиші, на ніч Купала,
Свій вінок пустила на води сині,
Який з любов’ю милому сплітала.
Любов із квіток - русалка запальна,
Від дівчини терпіти не хотіла,
Дива блудливі наврочила вона,
У вир пліток віночок запустила.
Ревну злість, не посміли зорі ясні,
Блуд, оману на волю відпускати,
Течію вінку - чисту і прекрасну,
Зірковим сяйвом стали направляти.
Пливи, пливи вінок на ніч Купала,
Вкрасі квітковій на хвилі голубій,
Пора гадань - укохана настала,
Пора коли кожен має задум свій.
Додав: Davudenko (06.07.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1839 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА