Як добре всім у задумі рікою, Пливти під сплески запалого весла. Вмивши личко джерельною водою, Зустрівши хвилю прозорого тепла...- Так світло-настроєво і окрилено! Гарно! Правда,є зайві розділові знаки,їх варто рибрати:
Змиє час цю ознаку соромливу, На полі, в морі, на річках і в хаті. Добро вітрами добрими, як диво, Шляхи обвіє, ласкою початі.
В лісах, в садах, на долині і в гаю, Квіт прокинеться вранці із росою, Відчув на гіллі розквітчанність свою, Стане враз повен щастям і красою.
Як добре всім у задумі рікою, Пливти під сплески запалого весла. Вмивши личко джерельною водою, Зустрівши хвилю прозорого тепла.
З криниць своїх під зіркою святою, Питво черпати в окрасі молодій, Сил набравши, твердинею міцною В душі тримати в ознаці золотій.
п. КАТИРИНО. Чого гріха таїти, вірші почав писати, зовсім недавно, без всякої для цього науки, мої перші уроки, це кожне порадне слово, як від вас, так і від інших. Так, я багато чому навчився, але ще треба, багато працювати . А ТЕ ЩО ДУША рветься писати, то це ж її хтось надихає. Тепер мої вірші, мають бути хочаби наближеними до того рівня. про який ви мені радите, сердечне вам спасибі, за всі чуджові порадні слова. Дякую Вам.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")