МЕТОЮ ЧИСТОЮ, СВЯТОЮ
МЕТОЮ ЧИСТОЮ, СВЯТОЮ
Гукати чи просити мірою якою,
У Бога милосердя, для чеснот святих.
Розважний зліт, якою окупить ціною,
Щоб сміло поривати до подій своїх.
Сльозити чи кропити ранньою росою,
Уранці сподівання, що цвіте кругом.
Удалий день, якою огорнуть фатою,
Щоб небо чарувати, чутим ремеслом.
Громити чи здіймати силою міцною,
Мистецтво будівниче, ладне для життя.
Душевний спів, вінчати квіткою якою,
Щоб квітом показати барви майбуття.
Любити чи корити ласкою м’якою,
Пориви воле думні, в тузі і в сльозах.
Узявши ціль, метою чистою, святою,
Щоб бути непогасним, гаслом у серцях .
Додав: Davudenko (07.12.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1850 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА