Правда ваша,пісні бувають сумні і веселі...Наші люди давно вже співають (якщо ще співають...) сумні пісні і я з вами погоджуюсь в тім,що репертуар потрібно поновить і змінити настрій (тільки як? негатив життя зашкалює,а позитив забився десь у куточку і боїться навіть визирнути).Натхнення вам,п.Іване і великого позитиву від ЖИТТЯ!
Гарний вірш. Хоч і про сумне, та все ж додає оптимізму у нашому непростому житті. І ви праві, пане Іване, що тільки від нас залежить наше оточення, чи темне чи світле А як буде свтле,то і життя оновиться - обов'язково .
Ваша правда, пане Іване:сльозами лихо не здолати.Потрібно очистити свій розум і почати діяти.Адже через лежачий камінь вода не тече.Мудрі роздуми і така легка ритміка вірша.
Пане,Іване,,як запжди у Вас дуже гарно виходить і завжди правдиво.А особливо сподобалось: "Щоб сонце в душу положить"Це ж як гарно сказано!!! Натхнення!!! :55555:
п. ТЕТЯНА ЩИРО ДЯКУЮ ЗА РІВЕНЬ І КОМЕНТАР СПАСИБІ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")