"Пустивши в душу клятую вражину, Тихенько злобу в серце приманили. Запхнувши п’яне рило у наживу Так всяку погань правити навчили." Саме так,п.Іване. Слово "дишуть" - русизм - дихають. Звертайте більше уваги на наголоси. Звіряйтеся зі слівниками.
Як завжди за зміст і актукальність - дуже добре.Може і метро - ритм збивається, це не знаю, бо не спец, просто мені як сторонньому читачу якось важко читається, може це від незнання , а може... Мені як сторонньому читачеві ритм може і не цікавити, але якоїсь плавності в читанні нема.Але зате окремі фрази і вирази можна прямо висловлювати як дуже вдалі афоризми.Нажаль думаю в кожного так буває - вдалі думки, вислови в цілому творі може бути їх багато, але як важко ( і важкливо для поета) їх сполучити разом ... Я б споробував ще відточити звучання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")