Я люблю дивитись на свої простори, На які звалились гори світла й тьми. Вода в них є і повітря й квіту море, Я готов, усім ділитися з людьми. Я люблю дивитись на людей прекрасних, На яких звалилась купа втіхи й бід . Краса в них є і чуття душевне ясне, Я готов, за них стояти як граніт. Я люблю дивитись вгору очі зводить, Для яких ведінь, узор карбує свій. Блакить там є, що простори сині родить, Я готов, туди віддати частку мрій. Я люблю дивитись ранком очі тішить, Для них роса повна сяйва сонця лик, Сузірь в ній є, яка сяйвом душу лічить, Я готов, на все дивитись цілий вік.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")