Встала сила славна за народ, І пішла по тілу в світлій вірі. Путь поклала до своїх свобод, Світ узріла у безмежній мірі. Вийшов розум, мудрий із тіні, І валом сяйва й честі в день тепла. Пише слово правди на стіні, Щоб воля душу ясною взяла. Пішла душа з глибин до ранку, Щоб серцю огник взяти у зорі, Сяйна поклялась до останку, З народом в щасті бути на горі. Нехай би так, усі помалу, Мислі й думи кожної людини. Зібрали клітку із металу, Тим, хто гоне пекло Україні.
Мене більше вражає ваша "плодовитість",- це ж траба так працювати, я колись міг писати теж біль ніж тепер, але то треба вміти. Натхнення і час так просто не приходять, як і теми, і все інше...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")