Твоя краса, моя молитва, На пік священний, щастя піднесуть. Хто схоче стать на поле битви, Їм узи наші, дозвіл не дадуть. Твоя звучань, моя музика, На хвиль веселу пісню піднесуть, Хто кине фальш свою велику, Їм музи наші, ліру не дадуть. Твоя роса, моя сльозина, На блиск осяйний, перла піднесуть. Хто згасе в них, хоча б краплину, Їм душі наші, подих не дадуть. Твоя ріка, моє вітрило, На синь прекрасну, плесо піднесуть. Хто троне барву ту невміло, Їх бурі наші в море віднесуть. Твої поля, моє натхнення, І хліб радіє пишний на столі. Хто кине колос на січення, Їм місця мало, буде на землі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")