Під прозорим небом чистим, НА тонах сяйних сполучень. Повен тайни, ранок вистиг, На своїх в піснях озвучень. Сталось диво в зоряниці, На горі зоря рясніє. Промінь глянув до криниці, Соловей співа радіє. Встало сонце так далеко, Юна квітка, скільки вроди. Сів метелик тихо, легко Де дзюрчать весняні води. Синь стояча плесом звично, Вся застигла в блискавиці. Не живе ніхто довічно, Промінь вийшов із криниці. Сонце вгору пісня лине, Світу білому радіє. Ох, краса в таку часину, Сотий раз каштан біліє.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")