Повен радощів, забіжу на трави, Зору й слуху насолоду дати. Дари безмежні стріти у заграви, Щоб схилити їм чоло на шати. Лугом по траві, око зір мій воде, Геть з очей печаль, тривожна сила. Хай ведінь моя, ніби в рай заходе, Там де скрізь любові сяють крила. Спонукає радощі, дух і волю, Добровісно сяяти й любити. Надихає квіт взятися красою, Перлом чарувати трави й квіти.. Пісня вірності в сяйності високій, Синю хвиль, неба світлу висоту, Сонце в тиші, земну красу і спокій, Так шанує, мов матінку святу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")