Променись лицем, світлий ангел волі, Сплети сіянь свою на світ обнови. Поглянь на сонце, вище на престолі, Розкрий вінок лазурний для любові. Проси у Бога, дух до небокраю, Неначе дар, як благо непоказне. Він молить за красу, для всього краю, Життя оспівує для співу важне. Верни скоріш нам ангельське сіяння, Тебе щоразу молимо щосили. Ласкаво глянь на нас, на суть благання, Щоб погляд твій, ми ангельський зустріли. Який в очах би усміхом відбився, І дух вінком лавровим наш сповив. За те що ти з небес, до нас спустився, Щоб тягар задухи подих не гнітив.
Ангелам теж болісно за обездолений люд нашого краю! Надію на кращі зміни все ж таки не втрачаймо,бо без неї ми перестанемо бути нацією ,НАРОДОМ ЩЕДРО ОБДАРОВАНОГО КРАСОЮ КРАЮ! ЗДОРОВ"Я ВСІМ ,ПІДТРИМКИ НЕБЕС І ЇХНЬОГО БЛАГОСЛОВІННЯ НА КРАЩЕ ЖИТТЯ ДЛЯ МАЙТУТНІХ ПОКОЛІНЬ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")