Ця мить нестерпна спогадів настала, Пройшла сумні ридання слані долі. Із ранніх літ - вона біді віддала, Свій цвіт, в який улучив спис недолі. Та пора життя в горнилі мук та сліз, Наперекір біді, біль зняла свою. Вернула дух, що пошану їй приніс, Що лежав в душі Господній, як в раю. Тепер життя нове, до сонця лине, Має вись, гарне місце насолоди. Все забуло, від того вже не гине, Бо закрило спомину, щільно входи. Його гора лежить у гарнім ложі, А низ? не може біль виявить свою. Тужливий крик життя у насторожі, Своє право дав - якомусь горлаю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")