МРІЯ ПРИЙНЯТА СНОМ Відверто мрія ця, прийнята сном, Не спішила братися за діло. І зоря, що проснулася кругом, Її пристрасть взяти не посміла. Та хіба душа така безсила? Має мрію, спокій і відраду. Не забула, серце не смутила, Укріпила ласку і пораду. Я помріяв, сну лишився вірний, Уночі і мрія знов присниться. Я до неї, як бальзам покірний, Зіллюся в сні буду їй кориться. Нехай вона любов’ю сповива, Моє кохання коханій явить. Дівчина хай лице не закрива, Бо забути сон, не смію навіть. Я довго не засплюся, я встаю, Щоб знайти її, не мучить мрію, До зорі знайду, мрійницю свою, Якщо сон розвіяти успію.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")