БОГИНЯ КВІТУ Ми закохані ночами з подивом класичним, Маємо зорю свою на сіянь чекати. . В обіймах зоряних, день стрічаємо велично, Щоб від нього яскраву, думну користь мати. Ми нестримані і щедрі з небувалим змістом, Полум’я свободи в час блакитної імли. Подихи життя, ми всотуєм сповна за містом, Коли краса уквітчана пахне від землі. Квіт кругом і ми втішаємо серця на квітах, Від любові й щастя в них збиваємо росу, . Роздуми прикрасили, помріяли на вітах, Задля блиску сяйного ми зронили сльозу. Ми закохані навіки в неньку Україну, Маємо красуню величну і спокійну. Що дарує нам, богиню квіту Батьківщину, У красі рясній маючи покров надійну.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")