І СПІВ ПІДІЙНЯВСЯ НА ДИВО На чати, на чати зорю зустрічати, Сіяння ранкове, красиве в росі. Щоб співи нарешті високі почати, Щоб радість відчути душевну в красі. І спів підійнявся удачно на диво, Співав він сі звуки сповиті в гаю. Послані на спокій, так мило і чтиво, Складаючи сутність з думками свою. По схилу угору, де небо сиріло, Де промінь світання свій просвіт котив. Спокійно і вільно звучання сміліло, От співу, що рощу квітучу збудив. Співай і плодися, ти пісня пташина, Що душу з любов’ю чимдуж окриля. Безцінна у музі співань солов’їна, На простір всю ліру несе звідтіля. На чати стрічання світанню постало, Таємне з красою весь світ обвило. На чати й природа від співу устала, І світло ласкаве що в сонця було.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")