МРІЯ МРІЙНОГО ПОКОЮ Повернися мила ти до прохолоди, Коси розпусти, хай вітер їх торкає, Чистий образ наготи твоєї вроди, Подивися як кругом усе сіяє В золотій зорі краса разом з тобою, Шле увись сіянь з добрими надіями. Там вона мрію мрійного покою, Повертає у красі із подіями. Може в неї є розчулена спокуса, Що тобі колись сіяння заповіла. Що зоря зійде від імені Ісуса, Чарівниця що кохання народила. На землі вона для тебе в сяйві раю, Стелиться барвисто на твоє стрічання. Прийде милий на бажань твою безкраю, Як сльозина блисне станеться кохання. Від духмяних квітів у обіймах згоди, Освіжайся, причащайся ти красою. Мов троянда квітни для своєї вроди, Як узрієш милого свого з ходою. Ось уже він поруч, теж стоїть і сяє, Нетерпляче тіло тихо заніміло. Серце щось віщує ласку відчуває, Пал відчувши небо вас благословило.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")