МОЄ СЕЛО Моє село весь час квітчає, Неначе писанка в раю. Його цвітінь, сам Бог вінчає, Як першу квіточку свою. Моє село краса і врода, Що сяють разом на зорі. У нього мудра честь і згода, Завжди гостинні у дворі. Моє село весні принада, Колиска спільна для життя. Його душа, душа громади, Одвічна радість майбуття. Моє село єдина хата, Свята світлиця для добра. Його сіянь така багата, Що в росах перлами збера. Моє село вершина щастя, Краса грайлива у піснях, Господнє диво і причастя Молінь за неньку у серцях..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")