ДУХ ЗІБРАНИЙ ПО ВОЛІ Над вільним людом в далині озвався, Аркан неволі, що вилетів на лови, Та псам його розум не піддався, Не зламався у своїй святій основі. Українська гідність мудро зацвіта, У натхненні світла, чиста із любов’ю, У звитязі сила в неї - вся свята, Бо тримає дух блаженний над собою, Український дух зібраний по волі, Щодня в зеніті виблискує століттям. Мічений зерном сіяний на полі, У доброті щоб його зібрати дітям. Так ворога підступного прогнавши, Щоб текла надія чистою водою, Щоб мати віру в Україні завше, Щоб тримати честь і славу із красою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")