СЯЙНА СПОЛУКА ЇХНЯ У ПІСНЯХ Слова святі, зоря свята нова, Що зможе слово в небі осіять. Світанок є - заросила трава, В повітрі співи раночка летять. Торкають вись, їх глибінь блакиті, Ось - ось обнімуть сонце в небесах. Сміється день, словам шляхи відкриті, Сяйна сполука їхня у піснях. Зоря сія, життя святого спів, Дорогу довгу, світлу прокладе. На сам кінець зі словом до віків, Крокує гордо у піснях іде. На відстані печалі муза їх, Як очі світанкові променить. У чистих звуках, у словах святих, Співає лунко з радістю звучить.
Незабаром світле свято-Різдво Христове і "ЗОРЯ СВЯТА НОВА..." засіяє в НЕБІ і ЯНГОЛИ принесуть радісну новину у кожен дім.Хай з цим святом прийде до кожного добро,спокій, щастя...Гарні слова звучать у вашому творі.пане Іване! З Новим роком! Здоров"я,щастя, натхнення вам.
дякую п. КАТИРИНА вітаю ВАС і ВАШУ РОДИНУ З НОВИМ РОКОМ
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")