СЛАВА ВАМ ГЕРОЇ УКРАЇНИ Слава вам герої України! Серце з болю почало щеміти. Стуманіли очі від сльозини, Як ручай тече вона щомиті. Ваші очі, ваші думи й мрії, Вперше подивилися в свічадо. Так любили небо України, Що життя за це віддали радо. Слава вам герої України! Не ходити вам у тій сорочці, Що зіткала мати із тканини, По стежині у свій сторонці. Слава вам герої України! Вічна, вища від всього народу, Пам'ять буде жити як святиня, В зоряниці нашій на свободу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")