НЕБЕСНА СОТНЯ Небесна сотня засвітила душі світлом, Віддала кожній сонце доброти своєї. Підняла храм любові заповітним цвітом, Пронесла квіти малинові вздовж алеї. Небесна сотня лине вільно наче лебідь, Згори постійним вісником здіймає стуки. Це їхнє серденько що квапилось до неба, Постійно кличе нас до спільної сполуки. Садами прямо йдіть, де квіт життя квітує, Де небесна сотня вкрила грохоти війни. У неї мова ще, не скінчена панує . Що у тиші нам свої озвучує пісні. Небесна сотня до небес знялась навіки, Шляхи відкрила для обов’язку святого, Щоб злагода і лад разом ішли довіку, Щоб лихо більше не чекало за порогом.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")