КРАСА ЖІНОК ЦЕ СВЯТО Нехай живе це свято гарний день, Хай радощі сіянням ясним творить. Хай голос ніжний лине від пісень, Коли на лірі з музою говорить. Нехай ця мить, як казочка свята, До нас іде на свят приходе ясна. Краса жінок безкраю доброта, Весняна закосичена прекрасна. Вона в красі між квітів і між трав, Цвіте весною на пристрасть і любов. Щоб кожен млів,її до серця брав, Щоб забилось щастя від її основ. Нехай краса обійме небеса, Відчує вись найвищого розмаю, Нехай в очах жінок живе сльоза, Яка для нас мужчин завжди сіяє.
п. ГАЛИНО ЩИРО Й ЩИРО ДЯКУЮ краса жінок цього заслуговує
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")