ВИМОВА СЛІВ В РОСІЙСЬКІМ КРАТЕРІ
Вимова слів в російськім кратері,
Війна безбарвна в кожному моменті.
Як рабський сон з таким характером,
Що має таємничий код пігментів.
Від слова кривди, кадри кольорів,
Вже добре знані формули в тумані.
Щоб хто почув, як рабський сон горів,
В російськім кратері у тьмі обманів.
Щоб завжди барва сяяла жива,
Щоб кожен думав з маревом сполучень.
Потрібна щедрість таїнства нова,
Яка від болю рабський сон замуче.
Щоб посередність в люті ожила,
І сірість з сірістю завжди буяла.
Вимова слів російського жала,
Війну обманів в пеклі відкривала.
Хто знає може тисячу разів,
Від сонця правди з Божої поради.
Омана зникне від російських слів,
Відкривши код у сні з питанням правди.
|