ВЕСНА КВІТКОВА ТРУДІВНИЦЯ
Веселі радощі струмочка,
Краплини ранньої роси.
Пейзажі отчого куточка,
Прекрасні одсвіти краси.
Стрибають коники у лузі,
Калина квітне від тепла.
Знайомі, родичі і друзі.
Приходять в гості до села.
Співають птиці вздовж дороги,
Ранкові барви споришів.
Торкають серце застороги,
Краплини нашої душі.
Невже це все, ще є в окрузі,
Щасливий дар що Бог послав.
Знайомі, родичі і друзі,
Приходять в гості до села.
Вони заходять до світлиці,
Приносять квіти від родин.
Весна квіткова трудівниця,
Здіймає диво до вершин.
|