ХТО СЕРЦЕМ НЕ ЧАХ
ХТО СЕРЦЕМ НЕ ЗАЧАХ
Слова холодні крижані,
Серця заплісніли на строки.
Їх гул як пуля на війні,
Несе смертельні нам уроки.
Вони в осаді наших днів,
Свій нім нам визначить несилі,
Як стук з далеких поїздів,
На хвилі буйні прилетіли.
Вже хтось сприймає їх за жар,
А хтось забув їх по дорозі.
Кому лягли, як свій тягар,
А іншому, як клич в тривозі.
І той хто серцем не зачах,
Хто розум має з боротьбою.
Хто носить світло на очах,
Той новий день несе з собою.
Слова дурні у рейки б’ють,
На слух вагаються завмерши.
Серця собі їх не беруть,
Вони чужі на звук затерши.
А слово неньчине одне,
Мов світ душевної розмови.
Усе що в світі неземне,
Складає на земне в любові.
Додав: Davudenko (04.06.2014)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1365 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА