Чогось я тут не розумію... Ви цю оду склали для ДНР чи для тих, що тікають з тих місць разом з жінками і дітьми, чи для тих, що ґвалтують "Ро-сі-я", чи для тих, що воюють проти Нацгвардії, а хлопці зі Львова, Тернополя, Франківська і т.д. вмирають, захищаючи їхні домівки і рідну землю...
п. КАТИРИНО Жаль. Вірш складений для цього краю в якому буде світло незабаром, бо в ньому живуть прості Українські люди, яким ох як потрібна наша підтримка, а вся та сволота вона згине, під натиском Українського війська. у вірші написано що світ цього краю має Вкраїнську душу дуж і дар і всі ці якості які так довго дрімали уже вибухають проти отих російських найманців.Всерівно дякую за гостинність.
У Вас дуже оптимістичні побажання, пане Іване, східним регіонам України, які хочуть, щоб їх почули. Котрийсь із політиків сказав: "Ми вас хочемо почути, тільки перестаньте стріляти, бо через постріли не чутно голосу". Перш за все, єдність мешканців Донеччини й Луганщини допоможе подолати біду...
Втомились очі сльози лити, - пане Іване. Та треба не лити, а триматися проти найманців і бандюків. Ось як їх переможемо, і наше сонечко вигляне з-за хмар. Добрий і різноплановиий вірш. Сподобався
п. ЮРІЮ Я Вам щиро і сердечно вдячний за високу повагу і увагу до моє творчості і саме головне за безмірну підтримку і високий рейтінг велике Вам спасибі
На Бога надія,що вселить трохи розуму в мізки тих, хто нині в рашку рветься. Адже настане день, коли в Україні засяє сонце миру, і всі вони, як жуки знов захочуть вернутися додому, та чи будуть їх там радо вітати і приймати, тих-хто колись втікав, як від чуми. Я не говорю про жінок, бо вони рятують життя своїх дітей, я про чоловіків, здорових і сильних, але нажаль боягузів.
п.НАТАЛЯ повністю з Вами згоден щиро дякую за коментар
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")