У вірші море позитиву який несе чудовий настрій, але є ще й другий бік медалі. Ми на літературному сайті і нас читає безліч читачів, тому маємо дбати про чистоту написаного. "по сходам", "радуга"- явно русизм, а "в сяйному щедроті," взагалі не вписується в ніякі рамки, мало того, що йде повтор( сузір’я в щедроті), то ще й відмінки розбігаються. ЩедрОта - іменник жіночого роду. Не забуваймо, що стрічають по одежі, а випроводжають по уму...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")