Як завжди написано у вашому специфічному стилі , що вимагає неодноразове прочитання , щоб усвідомити весь зміст і вчитуватися у кожне слово . Дякуючи таким поезіям , кожна людина мусить задуматися над глибиною змісту .
Святині може кожен бачити (якщо йдеться мова про храми та усе, що з цим пов'язане), тільки от зрозуміти що це і яке духовне їх значення не кожному під силу. На жаль більшість усе це сприймають як музейні експонати. Та головне у буденності побачити інші святині - у кожному нашому кроці промисел Божий. От це найголовніше.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")