РОЗПАЧІ НА ЧУЖІЙ СТОРІНЦІ
РОЗПАЧІ НА ЧУЖІЙ СТОРІНЦІ
Надія й віра раптом розійшлися,
Шляхи знаходили у світлі в темноті.
На виході змінившись не злилися,
Сполуку єдності розп’яли на хресті.
Тепер душі і подиху нелегко,
Узяти розмаху високу поривань.
Коли мета омріяна далеко,
Коли за обрієм розколена світань.
В зеніті сонечка у них немає,
Очима блудними заплуталась зоря.
Близьке світання збоку помирає,
Туди на нього щойно рухнула гора.
Чому надія з вірою стражденні,
Привикли мучитись в тиші наодинці.
Поради їм на розум полонені,
Читають розпачі на чужій сторінці.
Хіба єднань завдасть їм більше лиха,
Під небом сяйності на крилах єдності.
У висі линути де вища втіха.
Відкриє простори своєї щедрості.
Додав: Davudenko (27.12.2014)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1183 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 9
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА