ЛЮД НЕ СКОРЕТЬСЯ Я ЗНАЮ
ЛЮД НЕ СКОРЕТЬСЯ Я ЗНАЮ
Спаде злоба з під злого плуга,
Хіба жадає мору та долина.
Спаде роса, спаде наруга.
Брехня ораторів також загине.
Я вірю люблять правду всюди,
У неї путь тверда і многотрудна.
Щодня її збирають люди,
Вона врожайна як стає прилюдна.
Чекай від неї - щастя буде,
Ясна зоря в людськім безмежнім небі.
Зайде у дім, весь люд розбуде,
Розбуде з радістю бо є потреба.
Я знаю лютих є чимало,
Блакитне небо плугом заорати.
Щоб сонце правди не вставало,
Щоб схід і захід тьмою закривати.
Та люд не скориться я знаю,
На полі брані з правдою устане.
Величну пісню заспіває,
Співучу в серці у прекраснім стані.
Додав: Davudenko (08.01.2016)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2298 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 7
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА