Ми вийшли із чада на свіжі простори,
Можливо ще дикі, закутані в лико чуже.
Ми чуємо шепіт, ми бачимо зорі,
Ми чисте коріння, вкраїнського роду уже.
І в цьому є радість довічна принада,
Ромашки у полі навколо дороги садить,
Хай квітне нам диво квітуча відрада,
Хай магія буде, нам чару з красою творить.
Що висушить суша, що градом столочить,
На щастя на долю долини Дніпра оживуть.
Пшениця і жито на колос заскочать,
Калина з вербою на лузі в росі зацвітуть.
Природа в розмаї втішає безкраю,
Вкраїна єдина, із квітом своїм навкруги,
Прекрасна в блакиті на сонці сіяє
З любов’ю у серці шанує свої береги.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")