Лежали квіти на могилі Сумні, понурі в тишині. Страждати квіти не уміли Й лихе спинити на землі. Дякую Вам,п.Іване, бо Ви прочитали мої думки. Я великий противник зривати живі квіти, а тим більше класти їх на могилу. Не люблю я квітів у вазах, бо вважаю, що їм боляче і вони мучаться. Найбільше щастя для мене бачити квіти і любуватися ними на грядках.
Гарний вірш, пане Іване! Хай лежать квіти на могилах у мертвих, хай розквітає земля для живих і не тільки для тих, що вважають себе обраними, а насправді обдираючими свій народ до останнгьої нитки.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")