ТА ВСЕ Ж В ДУШІ З*ЯВИЛОСЯ ВІКНО
ТА ВСЕ Ж В ДУШІ З*ЯВИЛОСЯ ВІКНО
Хрипіла в грудях злоба нещадна,
Тягнувши глум в стогоні зубами,
Ох ця ганьба, будь вона неладна,
Конає в тілі на сміх віками.
Страхи самі сіли на гризоту,
Зникає лад в душі одна біда,
Кидає в піт визвавши ікоту,
Таку що й досі голову гойда.
Тріщало діло, униз сповзало,
Суття життєве лізло у багно,
Світло гніву в ночі загрузало,
Та все ж в душі з’явилося вікно.
Яке нараз вікрилось з таємниць,
З небес зору видиво вернуло,
Життя живе поки не впало в ниць,
За мить свіжим подихом дихнуло.
Час настав йому б на ноги встати,
Просвіт той від задухи зберегти,
Ганьбу позбутись, злобу прогнати,
Й суття з колін піднять допомогти.
Додав: Davudenko (21.03.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1747 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 10
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА