Мені б пір’їну з вашого крила… Тоді собі б я крила наростила… Несила залишатись на землі І птахом в небо зринути несила Мені б частинку вашого вогню: Палахкотіти, іскри розсипати Несила сновигати у пітьмі, Але й несила поламати грати…
Мені б, як ви, – в кохання! Всім на зло Або… шаленство юності згадати… Несила. Плачу… Рвуся уві сні До зір! Дарма. Тяжіння не здолати…
|