Вишиванка
Поховайте мене в вишиванці,
Бо то символ моєї землі,
То є символ святого світанку,
То є символ моєї рідні.
Поховайте мене в вишиванці
І щоб дзвони гриміли мені!
Щоб червоний та чорний – обранці
На сорочці були кольори.
Вишиванка не просто сорочка,
Вишиванка лежить на душі
І ніхто вже тобі не наврочить,
Вишиванка – то мій захисник.
Поховайте мене в вишиванці,
Щоб я бачив квітучу красу,
Щоб я бачив дітей і коханців,
Україну щасливу мою.
Поховайте мене в вишиванці,
Щоб я бачив звідти усіх,
Щоб я звідти вами пишався,
Щоб я звідти вас всіх оберіг.
А нині вдягну вишиванку,
Потішу родину, дітву,
Бо Вкраїну люблю без останку,
Ради них і на світі живу!
Додав: dubsp (13.06.2023)
| Автор: © Сергій
Розміщено на сторінці : Дуб Сергій
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1078 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА